Hallelujah! Malta opent zijn grenzen vanaf 15 juli weer voor Belgische gasten!

Belgische reizigers kunnen er weer gaan duiken, door Valletta kuieren, zonnen aan de Blue Lagoon, wandelen op Gozo en feesten op de rooftopbars! Air Malta herstart zijn vluchten vanaf 15 juli vanuit Brussels Airport.

 

 

Malta is gelukkig niet erg getroffen door de coronacrisis. Er waren weinig overlijdens en het aantal besmettingen bleef er beperkt. Maar voor wie nog zou twijfelen: Malta is Europees, heeft goede ziekenhuizen en een van de officiële talen is Engels.

Malta staat bekend om het gunstige klimaat. Zoek je een zonzekere vakantie in Europa dan is deze parel een aanrader. De hoogste gemiddelde temperatuur in Malta is 27°C in augustus en de laagste is 15°C in februari. Lekker warm in de zomer, maar dan ook weer niet té!

Naar Malta kun je met een gerust hart op reis!

Voor meer informatie, surf naar www.visitmalta.com

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload