Helden uit de zorg op welverdiende vakantie

Santa Barbara Resort Beach & Golf resort Curaçao verwelkomt graag werknemers uit de gezondheidszorg
 

Vakantievieren, het lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Jammer genoeg is het ook nog steeds onzeker vanaf wanneer het weer kan. Om alvast weg te dromen bij de mogelijkheden en in het bijzonder om het  personeel uit de zorgsector een hart onder de riem te steken lanceert Benchmark Global Hospitality Company, een wereldwijd "Essential Heroes" programma. Werknemers uit de gezondheidszorg kunnen tegen een zeer laag tarief een verblijf boeken in hun hotels.

 

Essential Heroes van de COVID-19 crisis
Alex Cabanas, chief executive officer van Benchmark: “Ons bedrijf heeft als visie ‘Maak het verschil’ en dat is precies wat de heroïsche gezondheidszorgmedewerkers en eerste hulpverleners op dit moment doen voor ons allen. Dankzij hun inspanningen is er licht aan het einde van de tunnel. Ons Essential Heroes programma is onze manier om deze buitengewone professionals die in de frontlinie staan in deze onzekere periode te bedanken. Vanaf nu, kunnen dokters, verpleegkundigen, EMT’s, paramedici, andere eerstelijns gezondheidsmedewerkers en brandweerlieden, politie, en leden van de Nationale Garde, die de strijd tegen de wereldwijde pandemie leiden, onze Benchmark hotels reserveren tegen het laagst mogelijke medewerkers tarief.

Benchmark exploiteert wereldwijd 80 eigendommen en 50 commerciële hotels en resorts binnen de Verenigde Staten en het Caribisch gebied, waaronder onder andere Gloria & Emilio Estefan’s Cardozo South Beach in Miami, Florida; The Equinox Golf Resort & Spa in Essex, Vermont; The Abbey Resort in Lake Geneva, Wisconsin; La Cantera Resort & Spa in San Antonio, Texas; Chaminade Resort & Spa in Santa Cruz, California; Turtle Bay Resort op Oahu’s North Shore en het Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curacao. Werknemers uit de zorg mogen tegen het medewerkerstarief een verblijf reserveren bij een van de deelnemende hotels. Dit kan door de promotiecode: THANKYOU in te vullen op de website.

Het Santa Barbara Beach & Golf Resort in Curaçao is ideaal voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Zorgverleners en gasten kunnen er genieten van het prachtige strand, de turquoise lagune en Caraïbische Zee en de indrukwekkende natuur van de plantage. Ook de sportievelingen komen aan hun trekken, met o.a. een loopcircuit, yoga lessen, mogelijkheden om te tennissen, kayakken, snorkelen, duiken, SUP’pen of te golfen.Een verblijf in dit luxe resort kan vanaf de uitzonderlijke prijs vanaf $79 per nacht (exclusief ontbijt, tax en service charges). Boeken en reizen in 2020, mits er weer transatlantische vluchten plaatsvinden, zoniet wordt bekeken om de actie te verlengen.

Voor meer informatie: www.santabarbararesortcuracao.com/heroes/ - promotiecode: THANKYOU

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload