De themacruises van Star Clippers: meer Zen, meer persoonlijke ontwikkeling

February 3, 2020

Star Clippers, de cruiserederij met drie authentieke zeilschepen, heeft de laatste jaren veel passagiers gelukkig gemaakt met de gratis yoga- en meditatiesessies op een aantal speciale themacruises.
 
Gezien het succes wordt het aanbod van themacruises in 2020 nog vergroot, met onder andere workshops door fotografen en life coaches.

 

 

Elke dag starten met een yogasessie op het houten achterdek, terwijl het schip onder volle zeil door het water klieft, is paradijselijk. De warmte van de eerste zonnestralen, het geruis van de zee, het licht gekraak van de bolle zeilen geven aan elke yogales een onevenaarbare dimensie.
 
Een van de leraressen is niet alleen schrijfster en yoga-instructrice; ze geeft ook meditatiesessies.
 
De mentale ruimte die vrijkomt bij een ontspannende zeilvakantie creëert opportuniteiten om aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Star Clippers heeft verschillende sprekers uitgenodigd, telkens mensen die aan de top staan in hun vakgebied.
 
Die bekende life coaches en motivational speakers zullen tijdens de cruise als mentors zijn voor de gasten die dat willen. Ontdek je innerlijke kracht. Verbeter je expressietalenten of groei je zelfvertrouwen. Dit allemaal onder professionele begeleiding en, gratis.
 
De machtige zeilschepen van Star Clippers zijn een lust voor het oog. Dit is misschien het moment om je fotografie skills aan te scherpen. Star Clippers inviteerde twee topfotografen die tijdens enkele van de Zuidoost-Azië cruises in Bali en Thailand workshops geven. Wedden dat je het thuisfront doet watertanden met je foto’s?
 
De deelname is telkens volledig vrijblijvend en gratis. Er hoeft niet vooraf ingeschreven te worden. De groepen zijn altijd klein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook dit jaar komt de Italiaanse chef Armando Bisceglia meevaren om op een Westelijke Middellandse Zee cruise het beste van de Napolitaanse keuken op het bord te toveren.
 
Tot slot zorgt zanger en gitarist Ron van Lankeren – bekend van TV – voor muziek, in open lucht, met de gasten rond hem op het middendek. De intieme sfeer op een echte viermaster is onevenaarbaar.
 
Een PDF met het overzicht van de 2020 afvaartdata en thema’s kan je hier downloaden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie: www.starclippers.com

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload