Valentijnsstunt in Koksijde-Oostduinkerke: Trouw voor 1 Dag!

January 23, 2020

Koksijde-Oostduinkerke, 14 januari 2020. De maand februari staat uiteraard volledig in het teken van passie en romantiek. In Koksijde-Oostduinkerke zul je dat geweten hebben. Trouwen voor 1 dag, een Knuffelduik nemen of winkelen in een echte Chaussée d’Amour, het zijn maar enkele van de activiteiten voor lovebirds…

 

Trouw voor 1 dag
8 februari 2020

Elke tweede zondag van februari is het de Internationale Dag van het Huwelijk. Hoe toepasselijk is het dan niet om elkaar dat weekend en zo vlak voor Valentijn het 'ja-woord' te geven voor 1 dag? Op zaterdag 8 februari kan je tijdens de Knuffelduik trouwen voor 1 dag onder een romantisch prieeltje in het bijzijn van een priester. Een fotograaf legt jullie moment vast op de foto van je leven. Iedereen mag daar trouwen met eender wie… dus laat je gaan! Meer info

 

 

'Warme' Knuffelduik 
8 februari 2020

Neem op zaterdag 8 februari een romantische duik in het frisse zeewater en steun hiermee direct het goede doel. De opbrengst gaat volledig naar de vzw Kiekafobee die kinderkankerpatiëntjes naar Koksijde-Oostduinkerke brengt voor een onbezorgde vakantie en een rustpunt biedt tijdens hun zware behandeling. Vanaf 11 uur moet je op de Zeedijk van Oostduinkerke zijn voor een goedgevuld programma vol muzikale ambiance. De dag sluit je af met een groot liefdesvuurwerk. Meer info 

 

Chaussée d’Amour
15 februari 2020

Voor een unieke shoppingbeleving in de sfeer van Valentijn ga je op 15 februari naar de Zeelaan in Koksijde-Bad, want die verandert vanaf 16u00 in een sfeervolle Chaussée d’Amour met burleske optredens, pittige attenties bij de winkeliers, romantische straatanimatie, lingerieshows én een vleugje pikant... Je kan je ook aan een dansje wagen tijdens een gratis dansworkshop o.l.v. Davy Brocatus (bekend van Dancing with the stars van VTM). En tijdens een romantische rit op de rupsmolen is er zeker en vast tijd om een kusje te delen... 

 

 

Voor meer informatie en het volledige programma contacteer of ga je naar:
Toerisme Koksijde-Oostduinkerke
Zeelaan 303
8670 Koksijde
Tel: +32 (0)58 51 29 10
E-mail: toerisme@koksijde.be
www.visitkoksijde.be

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload