“Waarom niet nu” cruise promotie bij Holland America Line

January 20, 2020

Het nieuwe jaar is begonnen. De vakantiesalons komen eraan. Tijd om aan uw volgende reis te denken. Misschien was u van plan om binnen een paar jaar op cruise te gaan?
“Waarom niet nu?” Dat vraagt Holland America Line. Precies op het goede moment lanceert de premiumrederij een onweerstaanbare promotiecampagne met een waaier aan voordelen.

 
Wie voor 28 februari 2020 een cruise boekt, kan alvast genieten van volpension en mooie kajuit upgrades. Het aanbod geldt voor een grote selectie aan vertrekken in 2020 of 2021.Voor een derde of vierde passagier in dezelfde kajuit zijn er bij deze voordeelactie gereduceerde tarieven.
 
De gasten die een cruise in Europa maken krijgen een extra cadeau, namelijk een Signature drankenpakket. Dat betekent dat je elke dag tot 15 alcoholische drankjes (met een waarde van maximaal 11 dollar per drankje) en ongelimiteerd non-alcoholische dranken helemaal gratis krijgt.
 
Passagiers aan boord van cruises buiten Europa krijgen tot 500 dollar boordtegoed per kajuit, ideaal voor bijna alle aankopen aan boord.

Holland America Line biedt ook geweldige excursies aan. Een aantal daarvan staan in promotie met een extra 10% korting als u ze voor 14 maart online boekt.
 
De uitzonderlijke “Waarom niet nu”-promotie loopt tot en met 28 februari. Wie voor 17 januari 2020 boekt ontvangt een extra $50 drankenkaart per persoon (echter niet beschikbaar op Europa cruises).
 
De schepen van Holland America Line vindt men terug over de hele wereld: Azië en de Stille Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland, Canada en New England, de Caraïben, Hawaii en Tahiti, Mexico, de Amerikaanse Westkust en Alaska, het Panamakanaal, Zuid-Amerika en uiteraard ook Europa, met in het mooie seizoen heel wat vertrekken dichtbij, zoals vanuit Rotterdam of Amsterdam.
 

Een cruise? Waarom niet nu? www.hollandamerica.com 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload