Costa Cruises opent de reservaties voor 2021/22 met veel innovatie

December 31, 2019

Costa cruisevakanties voor de periode april 2021 tot april 2022 kunnen vanaf eind december geboekt worden, bij de reisagent of online. Er zijn veel nieuwigheden.
 
De Italiaanse rederij heeft naast haar klassiek aanbod een flink aantal innoverende cruises uitgewerkt. De bedoeling is om zowel nieuwe als ervaren cruisereizigers aan te trekken. Vooral in de Middellandse Zee komen er nieuwe routes. Variërend in duur, en met een rijk pallet aan bestemmingen, beantwoorden deze nieuwe cruisevakanties aan de groeiende vraag.

Wat is nieuw?
 
Winter 2021/22: vijf XXL Middellandse Zee cruises met Costa Luminosa uit Savona:

 • 31 of 22 dagen, van west naar oost, van Spanje tot Turkije, met twee 48-uren calls in Haifa (Israël) en Istanbul.

 • 14 dagen in de kerstperiode, met focus op Frankrijk, Spanje, Malta en Griekenland.

 • 35 dagen, via Gibraltar naar verschillende havens en eilanden waar het schip extra lang blijft liggen: Casablanca, Canarische Eilanden, Kaapverdische Eilanden, Madeira, de Azoren en Lissabon.

 • 44 dagen van Savona naar de Caraïben, gevolgd door een driedaagse stop in New York. Nadien keert het schip terug naar Europa via Boston.

De terugkeer van Costa Cruises naar Marokko:

 • Costa Magica zal in de lente van 2021 opnieuw Casablanca en Tanger aanlopen.

 • Costa Favolosa bezoekt Casablanca tijdens de herfstcruises van 2021.

Het programma van het nieuwste schip, Costa Smeralda (dat door LNG als brandstof heeft), bestaat uit twee elementen:

 • Van april 2021 tot oktober 2021: Westelijke Middellandse Zee, met Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo en Civitavecchia.

 • Tijdens de winter 2021/22 wordt Dubai de thuishaven, voor 1-week cruises naar de Emiraten en Oman.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Costa Pacifica heeft Genua als thuishaven. Het schip maakt cruises van 7 nachten, met nadruk op Spanje, inclusief Ibiza tijdens de zomermaanden.
 
Wie op zoek is naar korte cruises om voor de eerste keer met het product kennis te maken, kan mee met Costa Fortuna in de lente en de herfst. Eveneens bevestigd zijn de 1-week Oostelijke Middellandse Zee cruises uit Venetië.
 
Costa Diadema:

 • Lente 2021: 1-week cruises in de Westelijke Middellandse Zee

 • In herfst en winter 2021: 2-weken cruises met daarin telkens 48 uur in Haifa en Istanbul.

 • Zomer 2021: het schip zal de Costa-vloot in Noord-Europa versterken. Maar liefst vier schepen zullen cruises mogelijk maken naar de fjorden, IJsland, de Britse Eilanden, de Noordkaap en de Oostzee.

Costa Deliziosa maakt in 2022 een wereldcruise, en bereikt via het Panamakanaal landen als Ecuador, Peru, Chili, het Paaseiland, Polynesië, Nieuw-Zeeland, Papoea-Nieuw-Guinea, Japan, Zuid-Korea, China, Vietnam en Indië. Via het Suezkanaal komt het schip terug thuis in de Middellandse Zee.
 
Winter 2021/22

 • Verschillende cruises naar de Caraïben en Zuid-Amerika.

 • Wie op zoek is naar een kerst- of nieuwjaarscruise kan naar de Emiraten met Costa Smeralda of naar de Caraïben met Costa Fortuna.

Tot slot krijgt Costa Smeralda er in 2021 een zusterschip bij: Costa Toscana. Gedurende de volgende weken wordt ook de verkoop van de cruises met dit schip opengesteld. 
 
Voor meer informatie, bezoek de website van Costa Cruises: www.costacroisieres.be

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload