Nummer 1 in Alaska-awards, meeste cruises naar Glacier Bay en nieuwe Alaska-belevenissen maken van Holland America Line de beste keuze voor reizen naar Alaska in 2020

December 23, 2019

2020 wordt voor Holland America Line een sterk seizoen met bekroonde Alaska-cruises en Land+Sea Journeys. Zo bevestigt de cruisemaatschappij haar positie als onbetwiste leider in cruises naar Alaska, met het ruimste aanbod cruiseopties, zoals Glacier Bay, en het eerste schip van de Pinnacle klasse, de Koningsdam.
 
“Holland America Line was een pionier in cruises naar Alaska. Dankzij deze jarenlange expertise kunnen we onze gasten de reis van hun leven bezorgen met de meest onvergetelijke ontdekkingen: wilde dieren, spectaculaire gletsjers en overweldigende bergen. Nu is het de beste periode van het jaar om te boeken door de grote voordelen van onze Waarom Niet Nu?” promotie”, zegt Orlando Ashford, president van Holland America Line. “Ons aanbod in het seizoen 2020 bestaat uit een brede keuze van opties op diverse, middelgrote schepen, die zijn ontworpen om de omgeving beter te kunnen waarnemen en overvolle dekken te voorkomen. En omdat onze Land+Sea gasten met onze eigen treinstellen en autocars reizen en in onze exclusieve hotels verblijven, kunnen we hen een reis bieden met vlotte aansluitingen, een consistente service en een reisschema waarmee ze op elke bestemming zoveel mogelijk tijd kunnen doorbrengen.”
 
Holland America Line vervoert al meer dan 70 jaar gasten naar Alaska – al langer dan Alaska een staat is. De cruisemaatschappij biedt de reizigers van vandaag niet te overtreffen ervaringen dankzij de expertise van lokale deskundigen. Van april tot september nemen zeven luxeschepen gasten mee op een cruise vol overweldigende, verrijkende belevenissen in Alaska. De schepen maken een rondreis vanuit Seattle of Vancouver B.C., of een enkele reis tussen Seward (Anchorage, Alaska) en Vancouver.
 
“In een zee van grote, overvolle schepen vallen de middelgrote schepen van Holland America Line op, omdat reizigers er beschikken over heel wat ruimte op het dek om de adembenemende uitzichten te bewonderen,” voegt Ashford toe. “De ruime dekken rondom het schip en het grote aantal kajuiten met veranda brengen onze gasten dichter bij de natuurwonderen van Alaska.”
 
Voor wie verder landinwaarts wil trekken, zijn er 15 verschillende Land+Sea Journeys in combinatie met een drie-, vier- of zevendaagse cruise om meer tijd – tot drie nachten – door te brengen in Denali Nationaal Park, het kroonjuweel van Alaska’s binnenland. Dankzij haar insiderkennis en uitgebreide netwerk van eigen hotels, treinstellen en autocars is Holland America Line de enige cruisemaatschappij met optionele landexcursies tot helemaal in Dawson City, het hartje van de goldrush van Klondike, en de ongerepte uithoeken van het territorium Yukon.

 

Meer gletsjers en meer mogelijkheden om ze te zien

Alaska’s ontzagwekkende gletsjers kunnen het best worden bekeken vanaf de zee. Elke Alaska-cruise omvat een bezoek aan een of meer iconische gletsjerbestemmingen: Glacier Bay Nationaal Park, de Hubbard-gletsjer of de Twin Sawyer Glaciers van de fjord Tracy Arm. Holland America Line biedt de meeste cruises naar Glacier Bay, voor veel Alaska-reizigers een niet te missen gletsjerbelevenis.

 
Nieuw en opmerkelijk in 2020

  • De Koningsdam vaart haar allereerste seizoen in Alaska met zevendaagse rondreizen langs Inside Passage vanuit Vancouver, B.C. Deze nieuwste categorie schepen brengt een aantal exclusieve faciliteiten van Holland America Line naar Alaska, zoals de Music Walk, waar op drie podia alle muziekgenres aan bod komen, de Rolling Stone Rock Room, waar een liveband de bekendste rockhits uit het verleden opnieuw tot leven brengt, het hypermoderne theater World Stage, de Franse brasserie Rudi’s Sel de Mer, de sushibar Nami Sushi, een groot aantal kajuiten met veranda en nog veel meer. Holland America Line is de enige cruisemaatschappij met zevendaagse rondreizen vanuit Vancouver naar Glacier Bay Nationaal Park.

  • De veertiendaagse Great Alaska Explorer EXC In-Depth reizen aan boord van de Maasdam zijn een totaal nieuwe manier om Alaska te verkennen. Het schip maakt een rondreis vanuit Vancouver en legt aan in nauwelijks bezochte havens zoals Homer en Valdez. Gasten hebben keuze uit interactieve workshops, lezingen en landexcursies rond het thema fotografie, natuur, eten en drinken, geschiedenis en actieve verkenning. Op het schip staan rubberboten klaar om wilde dieren, majestueuze gletsjers en het adembenemende landschap van dichterbij te kunnen ontdekken, dat alles onder leiding van een expert.

  • Aan boord van alle cruiseschepen is er keuze uit een uitgebreid, weldoordacht programma van het informatiecentrum ‘Explorations Central’, waarbij regionale experts de gasten onderdompelen in de lokale cultuur en geschiedenis. Daarnaast is er een bioloog uit Alaska aan boord, en bij cruises naar Glacier Bay een parkwachter en een native speaker Huna. Voorts zijn er nog speciale presentaties over welbepaalde lokale onderwerpen zoals Alaska’s bushpiloten en de bekende sledehondenrace Iditarod.

  • Alle cruises naar Yukon, zoals de populaire 10-daagse Yukon en dubbele Denali Land+Sea Journey, omvatten nu twee overnachtingen in Dawson, in het hartje van Yukon. Dit geeft de gasten meer tijd om de geschiedenis van de goudkoorts te herbeleven en vanaf het uitzichtpunt Midnight Dome te genieten van het fantastische uitzicht op Yukon Valley.

  • De 14-daagse dubbele Denali en Seward Land+Sea Journey wordt in 2020 uitgebreid met een extra nacht in Alyeska Resort in het Chugachgebergte. 

  • Zeven wereldberoemde chefs begeleiden elk aspect van de culinaire ervaringen aan boord. Voor het eerst zijn er op de Alaska-cruises Frans en Italiaans geïnspireerde gerechten van de hand van het nieuwste lid van de Culinaire Raad van Holland America Line, veelgeprezen restauranthouder Kristen Kish, die het tiende seizoen van het televisieprogramma ‘Top Chef’ won.

Insider-expertise zorgt voor exclusieve ervaringen

De 3.500 medewerkers van Holland America Line in Alaska behoren tot het meest ervaren en hoogst opgeleide cruisepersoneel, en velen zijn inwoners van Alaska. Allen zijn medewerkers van Holland America Line zelf, wat een vlotte reis met een consistente service garandeert. De cruisemaatschappij beschikt over haar eigen autocars, McKinley Explorer-luxetreinstellen met een doorzichtig dak, en hotels zoals het McKinley Chalet Resort van zowat 250 000 m2, dat grenst aan Denali Nationaal Park. De vaarroutes zijn zorgvuldig samengesteld met lokale expertise en insiderkennis, zodat de gasten het maximum uit hun reis kunnen halen. De vertrektijden zijn zo gepland dat ze de gasten de meeste rust geven, en professionele gidsen geven de gasten tips om hen onvergetelijke belevenissen te bezorgen.

 
Verkozen tot nummer 1 cruisemaatschappij in Alaska door Cruise Critic en AFAR

Holland America Line is uitgeroepen tot de beste keuze voor Alaska-cruises met de Cruisers’ Destination Awards 2019 van de bekende cruisewebsite Cruise Critic en de Travelers’ Choice Awards 2019 van reismagazine AFAR. Bovendien sleepte Holland America Line de Editors’ Picks Awards voor Beste Vaarroutes van Cruise Critic in de wacht. Dit bevestigt haar positie als de nummer 1 cruisemaatschappij voor avontuurlijke reizen in Alaska voor de meest veeleisende reizigers.
 

In 2020 kunnen gasten een cruise maken naar Alaska aan boord van de Eurodam, Koningsdam, Maasdam, Noordam, Oosterdam, Volendam en Westerdam.

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload

Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

tourism consultancy

Glenaki

© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BV

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube