© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • YouTube

Belvilla zet de toon voor nieuwe toekomst van de vakantiehuizen verhuurmarkt

November 22, 2019

Belvilla, de Nederlandse specialist in de verhuur van vakantiewoningen, breidt zijn full-service aanbod voor huiseigenaars voortdurend uit. Belvilla is al bijna 40 jaar actief op de Europese markt en is altijd innovatief geweest door te investeren in mensen en expertise. Belvilla ontwikkelt momenteel hoogwaardige technologische oplossingen en andere nieuwe oplossingen voor al haar huiseigenaars. “De toekomst van de sector van de verhuur van vakantiehuizen evolueert snel en Belvilla blijft toonaangevend in deze periode van verandering. 'Innovatie' is een belangrijk onderdeel van het DNA van ons bedrijf, dat zal blijven mogelijkheden creëren die het toekomstige leven van huiseigenaars zullen vereenvoudigen", zegt CEO Tobias Wann. Belvilla maakt deel uit van OYO Vacation Homes, een van de marktleiders inzake vakantiehuurwoningen in Europa.

 

Chateau de Blier in Érezée, Ardennen

 

Expertise en relatie op maat van elke huiseigenaar
Al jarenlang biedt Belvilla oplossingen voor de uitdagingen van huiseigenaars, zoals tijdsgebrek. Belvilla werkt al tientallen jaren samen met huiseigenaars en biedt hun een ruime dienstverlening zoals hulp bij de promotie van de woning, inclusief fotografie, hulp bij het boeken van gasten via www.belvilla.be en tal van distributiepartners, diensten voor het onderhoud van de woning, organisatie van de aankomst van gasten, schadeverzekering en 24/7 ondersteuning.

 

Optimale voordelen voor huiseigenaars
Met de steun van OYO Vacation Homes kan Belvilla nu nieuwe mogelijkheden voor vakantiehuizen introduceren om het huiseigenaren nog gemakkelijker te maken en hen optimale voordelen te bieden, zoals:

 • De woningen zijn altijd juist geprijsd dankzij dynamische prijsschommelingen en de mogelijkheid tijdelijke kortingen te bieden.

 • Er wordt ingespeeld op de groeiende vraag van gasten naar kortere verblijven en aankomstdagen in het midden van de week. Zo worden flexibele aankomstdata aangeboden.

 • Onmiddellijke bevestiging van de boekingen en lastminuteboekingen tot 1 dag vóór het verblijf.

 •      Gewaarborgd rendement voor huiseigenaars:

  • Belvilla garandeert de huiseigenaars minimale inkomsten.

  • Voor elke huiseigenaar die zijn woning wil opwaarderen, zal Belvilla investeren om te helpen bij de werken.

  • Belvilla breidt haar diensten op het gebied van schoonmaak en onderhoud van Nederland en Oostenrijk uit naar bepaalde regio's in Spanje, Italië en Frankrijk

Stéphane van Dessel, huiseigenaar van het in de Ardennen gelegen Chateau de Blier:
‘Belvilla biedt zonder twijfel een schitterend commercieel platform, dankzij het succes van hun website alsook door hun distributienetwerk. Hierdoor zijn we verzekerd van een groot aantal boekingen. Daarbij ben ik ook verzekerd van financiële zekerheid: in de 20 jaar dat ik mijn huis aan Belvilla toevertrouwde, ben ik altijd zeker 2 weken voor de komst van al onze gasten betaald geweest. Deze twee zaken maken Belvilla voor mij een belangrijke speler in de verhuur van mijn vakantiewoning. Ik ben er daarnaast ook van overtuigd dat zij altijd up to date zijn voor wat betreft de nieuwste technologieën.’

 

Europees expansieplan
Naarmate al deze nieuwe diensten beschikbaar worden, is het tijd voor Belvilla om uit te breiden naar alle Europese markten. Belvilla's moederbedrijf, OYO Vacation Homes, investeert voortdurend om haar expansiedoelen in Europa te bereiken en haar leidinggevende positie op de verhuurmarkt van vakantiehuizen te behouden. Eerder dit jaar kondigde het bedrijf aan dat het tegen 2020 in Europa minstens 1.000 werknemers in dienst zal nemen. Deze beslissing volgt op het onlangs aangekondigde engagement om € 300 miljoen te investeren, in het bijzonder om de relatie met huiseigenaren te versterken en hen in staat te stellen met de nodige middelen de gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring te bezorgen. OYO Vacation Homes zal talent rekruteren op alle belangrijke bestemmingen in Europa om de groeistrategie te ondersteunen 

  •  

    

    

    

    

    

    

 

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload