© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

Star Clippers vaart op volle zeilen en bevestigt nu al zijn programma voor zomer 2021

November 19, 2019

Door het groeiende succes van zijn cruises aan boord van stijlvolle schepen met een kleine capaciteit langsheen exclusieve vaarroutes en bestemmingen, alsook het beperkte aantal kajuiten moedigt de rederij vroegboekingen aan. Zo geniet u bovendien de beste voorwaarden, dankzij de voordelige korting voor vroegboekingen.

Star Clippers cruises voor de zomer 2021 kunt u nu al boeken!
 
De Star Flyer en de Royal Clipper zetten zoals gewoonlijk koers naar de Middellandse Zee na hun winterseizoen in de Caraïben. De Star Clipper blijft in Zuidoost-Azië.
 
Na een kort verblijf in de westelijke Middellandse Zee (Balearen, Spanje, Malta) vertrekt de Star Flyer naar Athene, voor zeilcruises langs de Cycladen en de eilanden die als decor dienden voor de film ‘Mamma Mia’. Aan het einde van het seizoen vaart de viermaster tijdens twee langere cruises van 10 en 11 nachten ook naar Kroatië en Montenegro.

De Royal Clipper blijft hoofdzakelijk in de oostelijke Middellandse Zee. Het zeilschip vaart in het begin van het seizoen vanuit Cannes, met meer bepaald twee cruises in het teken van de mythische Grand Prix Formule 1 in Monaco. De majestueuze vijfmaster neemt de passagiers daarna mee op zevendaagse cruises vanuit Venetië naar culturele pareltjes in Slovenië, Kroatië en Montenegro, afwisselend met langere cruises van Venetië naar Athene of Rome.

Ten slotte hebben klanten op zoek naar een exotische bestemming een ruime keuze uit unieke vaarroutes in Zuidoost-Azië, vanuit het Thaise Ko Samui of Singapore, maar ook de eilanden Bali, Java en Lombok in de Indonesische archipel behoren tot de mogelijkheden. Gevarieerde cruises om ongeziene tempels te ontdekken, de ongerepte natuur te exploreren, te genieten op de wittezandstranden of de kleurrijke koraalriffen te bewonderen.
 
Meer informatie over de cruises tijdens de zomer 2021 vindt u op de website van Star Clippers. Boek nu deze cruises tegen de beste voorwaarden.

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload