© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

All Ways cruise in de kijker: De mooiste Fjorden van Noorwegen

November 14, 2019

Een stukje van de wereld ontdekken vanuit je eigen thuishaven Zeebrugge. Dat kan vanaf volgend jaar met All Ways cruises. Ze hebben meerdere prachtige cruises, maar nu zetten we de Cruise “De mooiste Fjorden van Noorwegen” in de kijker.

©Mike Louagie

 

De mooiste Fjorden van Noorwegen 
(van 4 tot 13 juli 2020, 10 dagen/9 nachten) 

De Noorse Fjorden. Als dit op uw bucketlijst staat is nu het moment om te gaan, per schip natuurlijk. Vanaf 2026 worden twee UNESCO-werelderfgoed-fjorden gesloten voor de meeste scheepvaart. Deze fjorden zijn het Nærøyfjord bij Flåm, en het iconische Geirangerfjord. Ga nu voor het te laat is.Op 4 juli 2020 gooit de Astoria de trossen los voor een klassieke Noorse Fjorden cruise zoals er nog weinig gemaakt worden: met een klein schip rechtstreeks van Zeebrugge naar zuidelijk Noorwegen, het fjordengebied.

Naast de twee beroemde fjorden staat ook het Nordfjord op het programma, met een stop helemaal op het eind in Olden. Dit is de streek van bergpieken en gletsjers, maar ook van malse groene bergweides, rode boerderijen en turquoisegroen wateroppervlak. Olden is een streling voor het oog. Het schip Astoria legt eveneens aan in het hartje van drie erg diverse steden, Bergen, Alesund en Stravanger.

Meer informatie kan je hier terugvinden. 

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload

tourism consultancy

Glenaki