© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

Deze winter op exotische ontdekkingsreis met All Ways Cruises

September 4, 2019

We kennen het allemaal: dat gevoel na de laatste kleurrijke herfstdagen waarbij we met pijn in het hart moeten vaststellen dat er nog een donkere winter voor de boeg staat. Op een bepaald moment komt onvermijdelijk de lokroep van een zonnige en warme bestemming. Wees het wintergrijs voor en boek nu een mooie reis. 

Cruises bieden heel wat interessante mogelijkheden om fascinerende landen te ontdekken en tegelijk die batterijen terug op te laden. Ideeën nodig? De Belgische touroperator All Ways Cruises heeft een aantal fantastische reispakketten samengesteld op de machtigste rivieren ter wereld.

 

De sterkte van All Ways is het basisconcept: met schepen op mensenmaat, met eigen begeleiding en in het gezelschap van gelijkgestemden op ontdekkingsreis gaan naar landen en regio’s met een degelijk niveau op cultureel en historisch gebied. 
Het voordeel om die gebieden per schip te verkennen is veel meer dan enkel het comfort van je hotel dat meereist. De rivieren en stromen waarop gevaren wordt zijn de slagaders van de bezochtte landen.
 
All Ways Cruises stelt deze winter volgende reizen voor:
 
De koninklijke Mekong: een reis naar Vietnam en Cambodja, op de machtige Mekongrivier en het Tonlé Sap Meer. Een klein schip brengt je tot in het hart van de paaldorpen met hun drijvende markten, of naar bruisende steden als Saigon, varend langs rijstvelden en Boedhistische tempels. Na de monumentale pracht van de zeven opeenvolgende hoofdsteden van het oude Khmer-koninkrijk eindigt de reis met een apoteose in de tempels van Angkor Wat. (van 26 november tot 8 december 2019)
 
In het hart van Myanmar (Birma): Ontdek via een riviercruise op de Irrawaddy rivier alle highlights van dit ‘Gouden Land’. Laat het landschap traag voorbijglijden en geniet van de kleurenpracht, de duizende kloosters en gouden pagodes. Bezoek de tempels van Bagan. Dit is een gastvrij land dat zoveel te bieden heeft maar nog maar net open is voor toerisme. (januari 2020)
 
Indische kleuren langs de Ganges: van Calcutta tot Benares zal kleurrijk Indië geen enkele passagier onberoerd laten. Op de Ganges maak je kennis met de cultuur van het spirituele India, met het hindoeïsme en het boeddhisme. Het rivierschip brengt je in een wonderschoon landschap van savannes, jungles en theeplantages, afgewisseld met lieflijke dorpjes, tempels en koloniale architectuur. Deze authentieke reis is voorbehouden voor maximaal 56 passagiers. (februari 2020)
 
Laos, onbekende parel: vaar in de Gouden Driehoek, het mythisch gebied in de drie landen Thailand, Laos en Birma. Treed in de historische voetsporen van de mensen die naar Laos werden verbannen. Vaar door het landschap van bergen, rijst- en theevelden. Laos is ook onlosmakelijk verbonden met zijn opiumvelden. Laat je op de oevers van de Mekong verrassen door een diverse etnische gemeenschap met een mix van unieke klederdrachten, architectuur, ambachten en smaken. Hoogtepunten zijn de prachtige turquoise watervallen van Kuang Si en de hoofdstad Vientiane. (maart 2020)
 
In het Amazonewoud: Ga op avontuur en vertrek op een spectaculaire expeditie in de Ecuadoriaanse jungle. Via een tocht op de Napo rivier krijg je de unieke kans om de ongerepte natuur en de extreme biodiversiteit van het Ecuadoriaanse Amazonegebied te ontdekken, samen met een specialist. Deze heel aparte cruise brengt je ook tot bij de Quechua gemeenschap, met hun fascinerende manier van leven, en tot in de hoofdstad Quito. (maart 2020)

Meer info op www.all-ways.be

 

 

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload