© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

De nieuwe Star Clippers 2019-2021 brochure is uit

August 28, 2019

De liefhebbers van zeilcruises met de drie tall ships van Star Clippers zullen enthousiast de nieuwe brochure onthalen die net verschenen is.
Voor de viermasters Star Flyer en Star Clipper, en vijfmaster Royal Clipper, werd in de vertrouwde vaargebieden nieuwe routes uitgestippeld met aantrekkelijke nieuwe havens.


2020, een zomer om te ontdekken

Elk jaar gaat Star Clippers aan de slag om nieuwe, boeiende routes te creëren met fijne havens die uiterst geschikt zijn voor de zeilclippers.

In de Adriatische Zee blijft Kroatië een absolute topper, zeker nu de havens van Vis, Krk en Zadar aan de routes werden toegevoegd.

Onder volle zeil koers zetten naar eilanden als Corsica en Sardinië geeft een andere dimensie aan cruisen. Propriano en Stintino zijn de respectievelijke nieuwe ports of call voor de zomer van 2020.

Naast de klassieke Middellandse Zee cruises van zeven nachten zijn er een aantal Grand Voyages van meer dan twee weken.

 

Het belangrijkste nieuws voor de cruises in Zuidoost-Azië is de introductie van Cambodja, naast de gevarieerde routes naar Thailand, Maleisië en Indonesië. Met Cambodja biedt Star Clippers nu ook de mogelijkheid om de tempelsite van Angkor Wat te bezoeken tijdens een tweedaagse excursie door het binnenland.


Eilanden, kleine havens, paradijselijke stranden
 
Royal Clipper, het vlaggenschip van Star Clippers, zet na het Caribisch seizoen in de lente koers naar de Westelijke Middellandse Zee, met routes vanuit Venetië en Civitavecchia (Rome). Denk maar aan de schitterende Amalfikust, Sicilië, Montenegro en Kroatië.
 
Star Flyer klieft door de wateren van de Oostelijke Middellandse Zee, met cruises vanuit Athene naar de Griekse Eilanden (de Cycladen) en Turkije. Alternerende routes laten toe om cruises te gaan combineren.
 
Star Clipper blijft het ganse jaar in Zuidoost-Azië. In april en oktober zijn er twee cruises in de Golf van Thailand, met Cambodja als nieuwe bestemming. Naast het kosmopolitische Sihanoukville is het vlakbij gelegen eiland Koh Rong met de ongerepte witte stranden de parel aan de Cambodjaanse kroon. Verschillende cruises laten je een caleidoscoop aan idyllische eilanden ontdekken en van de vele watersport faciliteiten genieten, waaronder waterskiën, snorkelen en zelfs diepzeeduiken.

Een zonovergoten winterprogramma in de Caraïben, het Panamakanaal
en Zuidoost-Azië

 
Na het zomerseizoen in de Middellandse Zee steken Royal Clipper en Star Flyer de Atlantische Ocean over, onder volle zeil natuurlijk. Op die manier naar de Caraïben varen is een unieke belevenis.
 
Star Flyer heeft het eiland Sint-Maarten als winterbasis voor zevennachten cruises met twee (combineerbare) routes:
De Schatteneilanden, met o.a. Anguilla, de Britse Maagdeneilanden met Virgin Gorda, Jost van Dyke, Tortola, en een passage door het Sir Francis Drake Kanaal. Het anker wordt ook uitgegooid in Basseterre, St. Kitts en het mondaine St. Barts.
De Benedenwindse Eilanden, met o.a. Nevis, het idyllische Iles des Saintes, Dominica, Antigua en eveneens St. Barts.
 
Royal Clipper opereert twee soorten zevennachten cruises van en naar Bridgetown (Barbados). Bovendien zijn er twee uitzonderlijke 14-nachten cruises met als hoogtepunt een passage door het Panamakanaal.

De eerste klassieke route is die naar de Bovendwindse Eilanden, met Rodney Bay (St. Lucia), Cabrits (Dominica), Basseterre, Iles des Saintes en een stranddag in Martinique. De tweede route naar de Grenadines brengt je naar de eilanden Grenada, Bequia, Martinique en St. Lucia.
 
Het Thaise Phuket is de thuisbasis voor Star Clipper, met ook enkele cruises in de Andaman Zee van en naar Singapore.

Afspraak bij uw reisagent of op Star Clippers website om de nieuwe 2019-2021 brochure te bestellen.


Meer informatie: www.starclippers.com

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload