© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

NEWSFLASH : Kom naar de coolste plek van de Ardennen, en misschien wel van gans België: de Grotten van Han.

Met een constante temperatuur tussen de 13°C en 15°C is de grot de ideale plek om even af te koelen.
 

In de Grotten van Han is de temperatuur hele jaar bijna constant: namelijk tussen een verfrissende 13 en 15°C! In de winter kan je er opwarmen en met deze tropische temperaturen is het ideaal voor een verfrissende wandeling ondergronds!

De grotten van Han vormen een stelsel van onderaardse grotten in Han-sur-Lesse, in de Belgische Ardennen. Het geheel staat bekend als een van de grootste grottencomplexen van Europa. De temperatuur in de grotten is in het algemeen gelijk aan de gemiddelde jaartemperatuur van de plaats waar de grot zich bevindt: 12 à 14°C. Het is bijvoorbeeld 25°C in de grotten van Cuba, terwijl het slechts 10°C is in berggrotten als Choranche in de Vercors (Frankrijk).

Deze zomer krijg je nog extra kippenvel in de Grotten van Han met een indrukwekkend klank- en lichtspektakel van wereldniveau ‘Origin’ van Luc Petit. Deze bekende podiumkunstenaar werkte spektakels uit voor onder meer Franco Dragone, Jean-Paul Gaulthier en Disney. ‘Origin’ vertelt het verhaal van de Grotten en dompelt de bezoeker onder in een opeenvolging van verschillende magische werelden die doen terugdenken aan de oorsprong van onze wereld. Hiervoor worden de nieuwste technologieën van video-mapping en lasers gebruikt.

Meer over de Grotten van Han en het lichtspektakel op de website www.grotte-de-han.be/nl

 

 

 

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload