© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

Eilanden, Emiraten of Exotisch? Winterzon boek je nu

July 9, 2019

Terwijl het volop zomert is het NU de tijd om aan de winter te denken.
Vriezen, regenen, waaien, bibberen, we kennen het gevoel. Dan willen we weg natuurlijk!

 

Costa Cruises heeft de oplossing: niet één, maar een keuze uit drie regio’s die perfect zijn om even aan het barre weer te ontsnappen en de batterijen 100% op te laden. Bonus: elke dag kennis maken met een andere stad, een ander eiland, een ander land, een andere cultuur, terwijl de koffer én de kamer stijlvol met u meereist. 

 “An island a day keeps the doctor away”
 “Een cruise naar de Caraïben!” Caraïben en cruises, dat spreek je bijna in één adem uit, zeker tijdens onze winters. Niemand hoeft lang na te denken over een paradijselijk alternatief om bij weg te dromen. Bij Costa Cruises zorgt men dat die droom gewoon voor het grijpen ligt. Want een weekje eilandhoppen, dat is verrassend betaalbaar.

Van december tot en met maart doorkruisen verschillende schepen van Costa het Caribisch gebied. Een mooi voorbeeld is de Costa Magica, die vanuit Guadeloupe koers zet naar bekende en minder bekende tropische eilanden, voor cruises van een of twee weken.
Van Tortola naar Sint-Maarten, van Antigua tot Saint Vincent en de Grenadines, elke dag brengt nieuwe avonturen en mogelijkheden. Een zeiltocht met een catamaran, snorkelen in de azuurblauwe zee op zoek naar regenboogvissen, lekker niks doen op een hagelwit strand (met een cocktail), speuren naar de beste koop voor een nieuwe camera of zomeroutfit in de taksvrij winkels, kennis maken met de koloniale geschiedenis en lokale culturen. Hiken of biken in vulkanische landschappen met tropische wouden. En rum proeven natuurlijk!

 

Prijs: 8 dagen naar de Caraïben vanaf €659 inclusief BTW per persoon in de binnenhut met het Comfort tarief (inclusief belastingen, drankjes aan boord, wifi en arrangementen aan boord). Gratis cruise voor 1 of 2 jongeren onder de 18 jaar in een cabine met 2 volwassenen.

 Zon-overgoten Aziatische kaleidoscoop
 Is er een betere vertrekplaats dan Singapore om de fascinatie van Zuidoost-Azië te beleven? Singapore wordt de winterthuishaven voor Costa Fortuna. Het schip is perfect om de landen rond de Andamanse Zee te exploreren: Thailand, Maleisië, Cambodja en natuurlijk Singapore zelf. Als een luxueus drijvend hotel brengt Costa Fortuna de ontdekkingsreizigers naar steden als Bangkok, Phuket, Langkawi of Sihanoukville.
Het reisschema voorziet ruim de tijd, zodat elke bestemming grondig aan bod komt. In samenwerking met lokale organisaties zorgt Costa voor een waaier aan optionele uitstappen, die passagiers optimaal de kans geven om de regio’s te verkennen. Bezoek de gouden Boedhistische tempels van Bangkok en de drijvende markten. Cruise op de Chao Phraya rivier, of tussen de eilanden in de Phang Nga Baai, beroemd door de James Bond films. Grijp de kans om de cruise te combineren met een bezoek aan de indrukwekkende tempelsite van Angkor Wat.

 

Prijs: 14 dagen naar Zuidoost-Azië vanaf €1.319 inclusief BTW per persoon in de binnenhut met het Comfort tarief (inclusief belastingen, drankjes aan boord, wifi en arrangementen aan boord). Gratis cruise voor 1 of 2 jongeren onder de 18 jaar in een cabine met 2 volwassenen.

 De Emiraten, van A (rchitectuur) tot Z (and)
 Tussen woestijn en zee verrees een wondere wereld van adembenemende architectuur. Dubai, Abu Dhabi en Qatar laten niemand onverschillig. Duizelingwekkende torens blijven als paddenstoelen uit de grond schieten. Nergens ter wereld kunnen shoppingcenters tippen aan die van de Emiraten.
Toch is er ook nog ruimte en respect voor het verleden. Ga op woestijnsafari met een Land Rover. Ruik en proef de sfeer in de soeks, en vergeet vooral niet af te bieden.
Geniet vanop het balkon van je kajuit van de eerste zonnestralen op de bergtoppen rond de haven van Muscat, de hoofdstad van Oman. Laat je omverblazen door het mystieke en monumentale van de grote moskee in Abu Dhabi.
Ontdek Dubai, NU, met Costa Diadema, voor de start van de Wereldtentoonstelling. Want vanaf dan schieten de prijzen even snel de lucht in als de wolkenkrabbers.
Costa Diadema is momenteel het vlaggenschip van de Costa vloot. Net als op alle andere schepen van Costa geniet u van een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit, en een wijds aanbod: restaurants, bars, entertainment, zwembaden, spa en wellness, shops, en natuurlijk de super bemanning.

 

Prijs: 5 dagen naar Dubai, Qatar, Oman en de Emiraten vanaf €529 inclusief BTW per persoon in de binnenhut met het Comfort tarief (inclusief belastingen, drankjes aan boord, wifi en arrangementen aan boord). Gratis cruise voor 1 of 2 jongeren onder de 18 jaar in een cabine met 2 volwassenen.

Voor meer informatie, bezoek de website van Costa Cruises: https://www.costacroisieres.be/

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload