© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

Winterzon? Dat boek je nu!

July 2, 2019

Ooit komt een eind aan deze mooie zomer, helaas. Een paar maanden met wind, regen en bibbertemperaturen, en hopla, u droomt van een weekje weg naar een zonnige bestemming.
 
Goed nieuws, cruise specialist All Ways heeft de oplossing. De Belgische touroperator heeft voor u alvast een aantal kajuiten gereserveerd op het vlaggenschip van Costa Cruises, de Costa Diadema.

De bestemming? Dat zijn de Emiraten, Oman en Qatar. In minder dan zes uur vliegen, met een directe vlucht komt u in een wereld van verbazing terecht. Met zon en heerlijke temperaturen!
 
Het is absoluut het goede moment om deze winter te gaan, want vanaf 20 oktober 2020 vindt in Dubai de wereldtentoonstelling plaats. Dan wordt alles ongetwijfeld druk en duur.
 
Nu heeft All Ways een aanbieding met onklopbare prijzen, waarbij de cruise in vol pension, de transfers en de rechtstreekse vlucht van Brussel - Dubai met Emirates is inbegrepen. Prijzen vanaf €1.299 per persoon, in een binnenkajuit, op basis van twee personen per kajuit.

Het seizoen start op 22 november. De laatste cruise vertrekt op 6 maart. Er zijn bijna elke week afvaarten (met een paar uitzonderingen). Misschien wil u ook kerst of nieuwjaar vieren onder de winterzon? Dat kan.
 
Tijdens de cruise wordt aangelegd in Muscat, de hoofdstad van Oman. Het omringende berglandschap, de vriendelijkheid van de mensen en de kleurrijke lokale markten zorgen hier voor een topdag. Wie van voetbal houdt wil zeker eens een kijkje nemen in Doha, de hoofdstad van Qatar. Doha is een van de meest futuristische steden ter wereld, met toch nog plaats voor de traditionele soeks. Uw schip vaart ook naar Abu Dhabi, de grootste stad van de Emiraten. Hier, en ook in Dubai natuurlijk (de winterthuishaven van de Costa Diadema) lijkt het alsof architecten constant wedijveren om de meest spectaculaire gebouwen neer te zetten. Neem voldoende tijd voor het shoppingcenter van Dubai, het is verbluffend.

All Ways stelt een aantal optionele groepsuitstappen voor. In Dubai is een excursie met een Nederlandstalige gids inbegrepen. Tijdens dit bezoek ziet u het oude en het nieuwe Dubai, en wordt u getrakteerd op een traditionele Arabische lunch.
 
De Costa Diadema is als een luxueus drijvend hotel dat u elke dag naar een ander land brengt. Op de vijfde dag van de cruise blijft het schip rustig op zee, zodat u lekker kan ontspannen met een flinke dosis winterzon. Costa Cruises staat bekend voor zijn grote schepen met heel wat faciliteiten, goed entertainment en een Mediterrane keuken.
 
Meer informatie kan je hier vinden. 
Voor inlichtingen en reservatie: bel gratis 0800 82 550

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload