© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

Puy Du Fou zesde beste vakantieplek om meeste likes te sprokkelen voor jouw Instagram posts

June 18, 2019

Puy Du Fou is één van de beste plaatsen ter wereld om de meeste likes te scoren op je Instagramfoto’s. De bagagewebsite Stasher.com onderzocht welke toeristische plekken het populairst zijn op Instagram door te kijken hoeveel likes foto’s op die plaatsen krijgen.  Het Van Gogh Museum in Amsterdam, de Matterhorn in Zwitserland en de Grand Bazaar in Istanbul vormden de top 3. Verrassend staat het Franse attractiepark Puy du Fou op nummer 6. Wij geven enkele tips welke de beste plaatsen zijn in het park om de meest populaire Instagramfoto’s te nemen. 

#thegladiator
Het Franse themapark Puy du Fou werd reeds meermaals bekroond tot beste themapark ter wereld  en het is het tweede meest bezochte park, na Disneyland Parijs, in Frankrijk. Maar laat ons eerlijk zijn; we worden om de oren geslagen met foto’s van Mickey Mouse & co op Instagram. Een foto van jou met een gladiator in de perfecte replica van een Romeinse arena is veel unieker. En dat is waar het op Instagram om draait: je moet je onderscheiden van anderen. 

 #backintime
Tijdens een bezoek aan Puy du Fou reis je terug in de tijd; van de klassieke oudheid tot de middeleeuwen. Je vertoeft er tussen vikings, musketiers, ridders en hofdames. En bij verschillende spektakels vragen ze vrijwilligers in het publiek… De likes zullen binnenvliegen

Maak een foto op minstens één van de onderstaande plekjes in Puy du Dou en verpulver je Instagramrecord.

1. LE SIGNE DU TRIOMPHE

De Gallische gevangenen moeten de Circusspelen winnen voor de ogen van de Romeinse gouverneur en jij mag dat meemaken vanop een indrukwekkend tribune. #doliketheromans

 

 

 

2. LES VIKINGS

 

Je waant je in een heuse filmset wanneer de verschrikkelijke strijders van het Noorden binnenstormen tussen gigantische vlammen. Aan de voet van een 22 meter hoge toren woedt het gevecht in een overvloed aan speciale effecten. #befearless

 

 

3. LE BAL DES OISEUX FANTÔMES

 

Een show waarin grote valken, adelaars, uilen en gieren met hun gigantische vleugels boven je hoofd cirkelen. #Iwanttoflylikeaneagle

 

 

 

4. LE SECRET DE LA LANCE

Beleef een middeleeuws avontuur met een geweldige show . Na het vertrek van de ridders naar Orleans, blijft Marguerite, een jonge herderin, alleen in het Middeleeuws kasteel. Ze zal het geheim van een speer moeten ontdekken om het betoverde kasteel te beschermen. #thegameison

 

 

5. MOUSQUETAIRE DE RICHELIEU

Beleef een romantisch avontuur afgewisseld met zwaardduel, flamenco-balletten en paardenshows.De musketiers nemen je mee in een kleurrijk spektakel waar je mond van zal openvallen. #loveisintheair

 

 

#glamping
Wist je dat zelfs de hotels volledig in thema zijn? Wat dacht je van een luxe tentendorp uit de Renaissance rondom een indrukwekkend burcht? Of een overnachting in een Middeleeuws burcht of een Antieke Romeinse villa? Het garandeert je een aantal unieke foto’s. 

#omnomnom
En zelfs tijdens het eten kan je likes scoren! In het Café van Madelon word je uitgenodigd voor het huwelijksdiner van Madelon in 1914. Alles is klaar voor de bruiloft, maar er gebeurt niets zoals gepland!

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload