© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

CRUISES VOOR EERSTE SEIZOEN VAN SEABOURN VENTURE NU BOEKBAAR

May 20, 2019

Rotterdam 20 mei 2019 - Seabourn, 's werelds beste ultra-luxe cruisemaatschappij, heeft het boekingsseizoen voor het inaugurele expeditie seizoen voor Seabourn Venture, het allereerste ultra-luxe expeditie schip van de rederij, geopend. De Seabourn Venture bezoekt tussen juli 2021 en april 2022 verschillende adembenemende locaties en afgelegen bestemmingen in het Noordpoolgebied en Antarctica. Het schip vaart ook naar de Amazone, de Caraïben en Midden- en Zuid-Amerika.

 

De nieuwe routes bevatten 25 prachtige cruises, variërend van 7 tot 22 dagen, met vele mogelijkheden voor reizigers om wilde dieren te ontdekken, te genieten van spectaculaire landschappen en natuur en meer te leren over lokale geschiedenis en cultuur. Het schip, met veranda suites met allemaal zeezicht, bezoekt wereldwijd meer dan 150 unieke en fascinerende bestemmingen die voor de meeste reizigers onbekend zijn. Ook worden 65 nieuwe bestemmingen aangedaan, die een fantastische expeditie ervaring bieden. Sommige cruises kunnen gecombineerd worden tot een lengte van 30 dagen.

“We hebben deze expeditie routes zorgvuldig bedacht zodat we de mooiste authentieke ervaringen bieden in sommige van de meest interessante en moeilijk te bereiken plaatsen ter wereld,” aldus Richard Meadows, President Seabourn. “Gecombineerd met de ultra-luxe lifestyle waar we bekend om staan, bieden de fantastische reizen van de Seabourn Venture de ultieme ultra-luxe expeditie reiservaring die onze gasten voor altijd zullen koesteren.” 

 

Enkele hoogtepunten van de Seabourn Venture expeditie afvaarten in 2021 en 2022 zijn:

Noordpoolgebied en Noord-Europa
Na de oplevering van het schip in juni 2021 begint de Seabourn Venture aan haar allereerste seizoen in Noord Europa en het Noordpoolgebied. Het volgende staat onder andere op het programma: Viking ruïnes, walvissen, walrussen en zeehonden spotten, fietsen over de winderige wegen van de Britse eilanden en een hike naar watervallen en blauwwitte gletsjers. De rest van het seizoen verkent het schip het Noordpoolgebied tijdens 10- tot 15-daagse cruises naar verafgelegen plekken in Svalbard, de Noordkaap en andere plaatsen in Noorwegen.

Caraïben, Midden- en Zuid-Amerika
Nadien vaart het schip in oktober in zuidelijke richting naar Bermuda, de Caraïben, het Panamakanaal, Colombia, Ecuador, Peru en Chili. Tijdens 10- tot 14-daagse reizen kunnen de gasten een excursie maken met Zodiacs langs de vogelrotsen, kajakken rondom tropische koraaleilanden, historische Inca plekken bezoeken of snorkelen in Caribische koraalriffen met kleurrijke vissen.

Antarctica
Vanaf november 2021 brengt de Seabourn Venture de Australische zomer door in het meest zuidelijke continent. Het schip vaart 9 opwindende cruises, variërend van 11 tot 22 dagen, en biedt de ultieme authentieke ervaring op het Antarctische continent en de South Georgia en Falkland eilanden. Excursies zijn voorzien met Zodiacs, kajaks en zelfs met een unieke onderzeeër. Gasten kunnen verschillende soorten pinguïns, zeehonden en walvissen spotten, plekken van historische en geologische waarde bezoeken, meer inzicht in regionaal wetenschappelijk onderzoek krijgen of gewoon genieten de spectaculaire waterwegen en passages. Het vertrek is vanuit Ushuaia, 

Amazone
Tussen maart en april 2022 maakt de Seabourn Venture 5 cruises met een duur van 7 tot 12 dagen in het Amazone gebied, waarbij gasten met een Zodiac over het water varen en oude plekken en inheemse Amazone dorpjes bezoeken. De cruises ontdekken diverse gebieden gevormd door de Amazonerivier. Deze kunnen verdeeld worden in drie regio’s: ‘Overstroomde bossen en zijrivieren’ – Manaus, Brazilië tot Rio Jutaí; ‘De Amazone grens’ – Rio Jutaí tot Leticia, Colombia; en ‘De zeehaven in de jungle’ – Leticia tot Iquitos, Peru.

Lancering
De lancering van de Seabourn Venture is gepland voor juni 2021, een tweede zusterschip zal in mei 2022 te water worden gelaten. Beide schepen worden gebouwd met het summum van moderne hardware en technologie. De nieuwe schepen hebben een gloednieuw innovatief ontwerp, speciaal voor de ultra-luxe expeditiereiziger, en bevatten vele functies die de Seabourn schepen zo succesvol hebben gemaakt. Aan boord zullen ook twee op maat gemaakte onderzeeërs meereizen, er zijn kajaks en 24 Zodiacs beschikbaar. Elk schip beschikt over 132 luxueuze veranda suites met zeezicht. Meer details worden in de komende maanden bekend gemaakt.

Meer informatie op www.seabourn.com/en_US/expeditions.html 

Voor reserveringen kan er contact opgenomen worden met een reisagent of met Seabourn via de websitewww.seabourn.com of bel 00800 1872 1872. Volg Seabourn op TwitterFacebookYou TubeFlickr en deSeabourn Blog.

Seabourn staat al jaar en dag gerangschikt onder ‘s werelds top reisopties door professionele criticasters en lezers van prestigieuze reispublicaties zoals Departures, Travel + Leisure and Condé Nast Traveler. De stijlvolle, onderscheidende cruisevakanties staan bekend om:
•    Intieme schepen met niet meer dan 300 suites
•    Unieke routes die ‘must-see’ steden en geheimplekken bezoeken waar de grotere schepen niet kunnen  komen
•    Intuïtieve, gracieuze service door een gepassioneerde staf die er alles aan doen om gasten te behagen
•    Ruime all-suite accommodaties met zeezicht, vaak met veranda
•    Culinaire dinerervaringen die zich kunnen meten met de betere restaurants 
•    Open bars overal op het schip en mooie wijnen tijdens de lunch en het diner.
Seabourn is een trots lid van de World’s Leading Cruise Lines. Deze exclusieve alliantie omvat ook Carnival Cruise Lines, Holland America Line, Princess Cruises, Cunard Line en Costa Cruises. Seabourn is een merk van Carnival Corporation and plc (NYSE/LSE: CCL and NYSE: CUK) en ondersteunt de Ocean Conservation & Tourism Alliance, toegewijd aan opleiding en promotie van success cases ter bescherming van de marine omgeving.

 

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload