Maak vader gelukkig met een verrekijker

May 15, 2019

Straks is het vaderdag en je wil een leuk cadeau kopen. Je gaat niet nog eens voor die saaie paar kousen of voor een barber set of alweer voor een goede fles wijn, net als vorig jaar. Neen, je wil iets leuk, origineel, duurzaam, iets dat je veel kan gebruiken. Een verrekijker bijvoorbeeld, die zal vader ongetwijfeld aangenaam verrassen en gelukkig maken.

 

Met een verrekijker kan je alle kanten op, naar de bossen om vogels te spotten, naar het theater om de acteurs te observeren, naar zee om de boten te zien tegen de horizon, naar de bergen om alpinisten te volgen tegen een rotswand en ’s nachts ga je naar de sterrenhemel kijken. Een verrekijker komt overal van pas om dingen beter en mooier te zien dan met het blote oog.
 
Een verrekijker koop je niet zo maar want je wil scherpte en duidelijkheid, je wil de buitenervaring nog mooier maken. Er bestaan honderden modellen in diverse soorten, maten en prijzen. Het is belangrijk, koop een goed toestel, één die een leven lang meegaat.

 

Dé verrekijker voor het leven is de CL Companion van Swarovski Optik. Het is de diamant onder de verrekijkers. De optische kwaliteit is onovertroffen, het beeld kristalhelder, de kleurweergave geweldig en zonder kleurfouten, het gezichtsveld breed en het contrast mooi. Deze verrekijker heeft naam verworven in de wereld van de vogel- en natuurliefhebbers.
 
Dit cadeau maakt vaderdag 2019 onvergetelijk !

 

Over Swarovski Optik
Het hoofdkantoor is gevestigd in Absam, Tirol. Het maakt deel uit van de Swarovski-bedrijvengroep. Het Oostenrijkse bedrijf, opgericht in 1949, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische instrumenten met een groot bereik. De verrekijker, telescopen, richtkijkers en optische instrumenten zijn producten van dé keuze van veeleisende gebruikers. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op innovatieve kracht, kwaliteit en functioneel en esthetisch ontwerp. De waardering van de natuur is een essentieel onderdeel van de bedrijfsfilosofie en wordt weerspiegeld in de milieuvriendelijke productie en lange termijndeelnames aan projecten op het gebied van natuurbehoud. De omzet in 2017 bedroeg 146,3 miljoen euro (2016: 140 miljoen euro), met een exportratio van 91%. Het bedrijf heeft ongeveer 950 werknemers. Voor meer informatie: Swarovski Optik

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload