Sterren op de scheepsvloer

May 8, 2019

Heel wat beroemde artiesten reizen in de winter naar de Caraïben om fysiek en mentaal de batterijen terug op te laden. Ontelbaar zijn de zangers, acteurs of beroemde zakenmensen die op één van de vele kleurrijke eilanden een optrekje hebben. Sommigen bezitten zelfs een volledig eiland!

 Droomt u tijdens onze koude en klamme winters ook van de Caribische zon? Wat dacht u van een zeilcruise, met elke dag een ander paradijselijk eiland? Wie weet ontmoet u toevallig Beyoncé of Liam Neeson!
 
Met rederij Star Clippers zit u aan het goede adres. Viermaster Star Flyer heeft tijdens de winter het makkelijk bereikbare eiland Sint-Maarten als thuishaven. Van daar uit zijn er alternerend twee zevennachtenroutes naar de kleine eilanden van het Caribisch gebied (lees: waar de megaschepen amper komen). Het design van Star Flyer is gebaseerd op de snelle zeilclippers van vroeger, maar met alle comfort van de moderne cruiseschepen.


Het grote voordeel van een schip als Star Flyer is dat er maximaal 170 passagiers zijn. Concreet: op het weidse bovendek voelt het aan alsof je zelf de filmster bent.  Ober, cabin steward of bar tender staan klaar om u te verwennen met een royale service.

 

 Waar kan u eventueel sterren spotten?

 • Op het kleine eiland Anguilla hebben filmsterren als Sandra Bullock en Liam Neeson een vakantiewoning. Wie weet komt u ze wel tegen op een van de 33 hagelwitte stranden?

 • Nevis straalt nog steeds een oud Brits-koloniale sfeer uit, en misschien is het dat wat artiesten als Beyoncé en Jay-Z bekoort om er af en toe te verblijven in hun villa.

 • Als u met Star Flyer koers zet naar Virgin Gorda (Britse Maagdeneilanden) zal de kapitein ongetwijfeld langs Necker Island zeilen. Dat 30-hectare-grote eiland is eigendom van Richard Branson van Virgin Group.

 • Het eiland bij uitstek om celebrities te spotten is Saint-Barthélémy, of gewoon ‘St Barts’. Als je met Star Flyer voor anker ligt tussen enkele megajachten en met de scheepstender naar de wal wordt gebracht kan je niet om het rode-loper-gevoel heen. Dit is de plaats voor de jetset, die vaak op bezoek komen met hun machtige motorjachten. Een wandeling langs de haven is een must, want, wie weet?

 • De beroemde Franse zanger Johnny Hallyday vond de eeuwige rust op het Lorient kerkhof in Saint-Barthélémy, wat ondertussen bijna het statuut van bedevaartoord heeft gekregen.

 
Het Caribisch seizoen van Star Flyer begint loopt van december tot maart.
Vanuit o.a. Amsterdam en Parijs zijn er rechtstreekse vluchten naar Sint-Maarten.

 

 

Kerstpromotie!
 
Voor de Kerstcruise met vertrek op 21 december uit Sint-Maarten is er een tijdelijke promotie.
Klanten kunnen kiezen uit één van de drie mogelijkheden:

 • 600 euro boordkrediet per tweepersoonshut, voor aankopen in de bar, het restaurant en de boetiek. 
  of

 • Geen singletoeslag voor personen die alleen reizen, in de hutcategorieën 2 tot 6.
  of

 • Een derde persoon reist gratis mee, mits een triple hut gedeeld wordt met twee andere familieleden of vrienden. Enkel havenrechten zijn te betalen.

Promotie onder voorbehoud van beschikbaarheid.
www.starclippers.com

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload