Old Quarry benoemd tot beste golfbaan van het Caribisch gebied

De gerenommeerde golfbaan van het Santa Barbara Beach & Golf Resort, Old Quarry,  is door USA Today 10Best Reader's Choice Awards voor de tweede maal op rij gekroond tot beste golfbaan van het Caribisch gebied. 

 

Deze prachtige golfbaan, die werd ontworpen door de bekende golfbaan-architect Pete Dye, reflecteert de hoge standaard van het luxueuze Santa Barbara Beach Resort. Het unieke parcours- dat de naam Old Quarry draagt -bestaat uit 18 holes. Het is een uitdagende baan voor spelers van alle niveau’s. Je speelt er met op de achtergrond de bekende Curaçaose Tafelberg en het rustgevende geluid van de branding van de Caribische zee.

 

"Het is een enorme eer dat de kwaliteit van Old Quarry voor de tweede keer wordt erkend door USA Today 10Best" zegt Rob de Bekker, algemeen directeur van het Santa Barbara Beach & Golf Resort. "We waren al blij dat onze golfbaan genomineerd werd door een selectie van de beste redacteurs en experts uit de branche. Het feit dat we de eerste plaats behalen door de stemmen van de gasten die de Old Quarry zelf hebben getest, maakt het extra speciaal."
 
De golfbaan is niet alleen toegankelijk voor gasten van het resort, maar ook voor lokale golfspelers en andere toeristen. Een verblijf in het Santa Barbara Beach & Golf Resort kan gecombineerd worden met aantrekkelijke golfpakketten, je kan ook lessen nemen op individuele basis of in groep.

Het pakket "Onbeperkte Golf Beleving" kan vanaf $139.50 p.p.p.n. (op basis van een 2-persoonsverblijf). Voor reizigers die aankomen tussen 1 april en 24 december 2019 bestaat dit pakket onder meer uit:

  • Luxe accommodatie met gratis kamer upgrade

  • Onbeperkt golfen op de golfbaan Old Quarry

  • Old Quarry memorabilia met een waarde van $75 per gast, inclusief golfmateriaal en accessoires

  • Welkomstgeschenk

  • Vroeg inchecken / laat uitchecken

Het uitgebreide activiteitenaanbod van Santa Barbara Beach & Golf Resort reikt nog veel verder:  mountainbike of jetski tours, snorkelen, duiken, (SUP)yogales, tennissen, pilates of een historische wandeling door de plantage. Het resort telt 350 luxe gastenkamers en suites en is een ideaal toevluchtsoord voor zowel (zakelijke) groepen, families, koppels als soloreizigers.

 

 Over Santa Barbara Beach & Golf Resort

Het Santa Barbara Beach & Golf Resort ligt op een idyllische plek aan de Spaanse Water-baai met prachtige uitzichten op zee en een uitgestrekt wit privéstrand. Het bevindt zich op slechts  25 minuten rijden van de Curaçaose hoofdstad Willemstad. Het resort biedt naast 350 luxe suites en gastenkamers ook een spa, 24-uur fitnesscentrum, 3 zwembaden, 4 restaurants en een duik- en watersportschool. Golfers kunnen hun hart ophalen op de Old Quarry golfbaan die in 2019 werd herkozen als 'beste golfbaan van het Caribisch gebied', door USA Today 10Best. De 18 holes-golfbaan werd ontworpen door de beroemde golfbaan-architect Pete Dye. Zakelijke gasten kunnen gebruik maken van 3.500 m² vergaderruimte en het resort is daarmee de grootste evenementenlocatie van het eiland. 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload