© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

Originele zomervakantie: met het gezin op ontdekkingsreis naar Bali met een viermaster

April 24, 2019

Stel je voor, een zomervakantie mét de kinderen aan boord van een authentieke viermaster van Star Clippers. Hijs de zeilen in Bali en zet koers naar de mooiste eilanden van Indonesië. Kies nu voor avontuur, cultuur en natuur voor het ganse gezin en profiteer van de speciale 50% korting voor kinderen tot en met 17 jaar.

 Van alle cruisemaatschappijen is Star Clippers wellicht de meest eigenzinnige. De Zweedse eigenaar, gepassioneerd door de traditionele zeilvaart, heeft de mooiste en meest authentieke vier- en vijfmasters ter wereld. Het zijn moderne schepen met alle comfort, echter volledig gebaseerd op de zeilschepen van toen. Wordt er echt gezeild? Absoluut, zodra een schip het ruime sop kiest gaan de zeilen naar boven en kunnen de passagiers genieten van een unieke zeilervaring (zonder zeeziek te worden, alle schepen zijn uitgerust met stabilisatoren).

Het gelijknamige schip Star Clipper heeft deze zomer het gastvrije eiland Bali als thuishaven. Het is, van juni tot september, de vertrekbasis voor een opwindende exploratiereis langs de drie grote Indonesische eilanden, Bali, Lombok en Java.
 
Met zijn duizenden eilanden smeekt Indonesië om over het water ontdekt te worden, met Star Clippers natuurlijk. In plaats van gesukkel met bagage en transfers, of het nemen van gammele veerboten, brengt de kapitein u elke dag naar magische bestemmingen. De reisroutes zijn evenwichtig samengesteld, met een heerlijke mix van Indonesische cultuur en natuur. Bovendien biedt het schip heel wat sportieve mogelijkheden, zoals snorkelen en duiken, kajakken, zwemmen, mastklimmen (voor wie durft), en tot slot… zalig niets doen op exotische stranden en genieten van een leuke BBQ

Enkele voorbeelden:

- Het mini-eiland Giligenteng met een paar authentieke, vredige vissersdorpjes en een prachtig strand.
- De zwarte zandstranden van Lovina Beach, met het ultra-helder water en de kleurrijke traditionele vissersprauwen.

- Ga met de Zodiac (rubberboot) van het schip naar Gili Kadiz om te snorkelen bij het koraalrif.

- Geniet van het een lokaal restaurant of het nachtleven in het bruisende Sengiggi, op Lombok.
- Exploreer het Komodo Nationale Park op zoek naar de komodovaraan (nu het nog kan, want volgend jaar is het park gesloten). (deze uitstap is inbegrepen in de cruise met de oostelijke route)
- Pink Beach of Pantai Merah is een van de zeven roze stranden op de planeet. Oorzaak is een micro-organisme. Het effect in combinatie met het azuurblauwe water is verbluffend.

 
De meeste cruises duren een week, en er is alternerend een westelijke en oostelijke route. Dat betekent dat twee cruises met elkaar kunnen gecombineerd worden of je de cruise gemakkelijk kan combineren met een pre of post cruise landprogramma. Er is ook een cruise van 10 en een van 11 nachten.

 

Promotie

Tijdens de periode van 22 juni tot eind september 2019 krijgen kinderen tot en met 17 jaar een korting van 50% op het cruisegedeelte.
 
Boek uw zomer 2020 Bali cruise aan boord van de Star Clipper voor 31 januari 2020 en geniet van een 10% vroegboekkorting. Zie Star Clippers zeilkalender en programma op www.starclippers.com

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload