© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

De 5 coolste activiteiten op het domein van de Grotten van Han

In Han ga je natuurlijk de Grot en het Wildpark bezoeken. Maar er is zoveel meer te beleven op het Domein. Wat dacht je van een exclusieve expeditie naar het hart van de aarde? Of een bijzondere foto safari bij het krieken van de dag? En ook erg origineel: een culinaire wandeling in het Wildpark! Een ware beleving !

 

1. Expeditie naar het hart van de aarde 
“Père Noël” is de naam van één van de mooiste grotten van België, amper vijftig jaar geleden ontdekt. Het is een verborgen schat met indrukwekkende kalkafzettingen. Slechts een paar honderd mensen ter wereld hebben de gelegenheid gehad om deze uitzonderlijk mooie grot te bezoeken. In kleine groepjes en onder begeleiding van een ervaren speleoloog ontdek je dit (fysiek veeleisende!) parcours. En op het einde van expeditie staat de champagne klaar!
 
2. Speleo-parcours
Doorheen de ondergrondse wereld van Han kan je ook een alternatief speleo-parcours volgen. Een beveiligd parcours waarbij je door de modder van de rivier en neergestorte stenen ploetert. Puur genieten voor durfals, klein en groot!. Laarzen, helm en overall krijg je bij de ingang

3. Ontdek de mysterieuze wereld van de wolf
De wolf, we vinden hem terug in zoveel sprookjes en legendes, soms gevreesd, soms aanbeden. Na eenbezoek aan het Domein van de grotten van Han heeft de wolf voor jou geen geheimen meer. Samen met een boeiende natuurgids die je werkelijk alles kan vertellen over de Canis Lupus, ontdek je zijn pakkende, maar helaas ook droevige verhaal.
 
4. Geniet van een verrukkelijke wandeling 
Wanneer de maan door de bomen schijnt en de dieren koning te rijk zijn vertrek je op een bourgondische tocht doorheen het wildpark. Te voet en aan boord van de safari-car geniet je van heerlijke regionale hapjes terwijl de enthousiaste gids je inwijdt in het parkleven en de dieren!
 
5. Op fotosafari
Fotografen opgelet! Tijdens dit bijzondere evenement krijg je de gelegenheid tijdens het ochtendgloren, als de natuur op haar mooist is, prachtige foto’s te nemen. In zeer kleine groepjes ga je aan boord van de safari-car die je zo dicht mogelijk bij de dieren brengt. Een klein ontbijtje wordt voorzien op de brug bij de veelvraat, van waar je een geweldig uitzicht hebt over de vallei!

 

 

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload