Holland America Line’s Koningsdam brengt zomerseizoen 2019 op de Middellandse Zee door

March 7, 2019

Rotterdam, 7 maart 2019 - Op 7 april 2019 verlaat de Koningsdam na een seizoen in het Caribisch gebied de haven van Fort Lauderdale om koers te zetten naar Europa, waar zij het zomerseizoen zal doorbrengen. Met cruises variërend van 9 tot 25 nachten genieten reizigers van al het moois dat de Middellandse Zee te bieden heeft.

 

Van schilderachtig Santorini, dromerige kustdorpen in de Baai van Kotor tot bruisend Barcelona: de Middellandse Zee is een cruisebestemming bij uitstek. Van 7 april t/m 31 oktober is Civitavecchia (Rome) de thuishaven van het moderne schip de Koningsdam. Vanuit Civitavecchia doet zij iconische havens aan zoals Monte Carlo, Napels, Dubrovnik, Valletta (Malta) en Piraeus (Athene). Nieuw dit jaar is dat Kusadasi in Turkije weer wordt bezocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediterrane Legendes
Tijdens cruises van tenminste 9 nachten ontdekken cruisereizigers de legendes van het Middellandse Zeegebied. De Koningsdam vaart van Rome naar Dubrovnik, om daar de hele dag door te brengen. De reis wordt voortgezet naar de havens van Kotor, Split, Korcula en Kerkira op het prachtige Griekse eiland Corfu. Na een bezoek aan Catania op Sicilië keert de Koningsdam weer terug naar haar thuishaven. Tijdens langere afvaarten worden ook de havens van Ravenna (Italië) en Valletta (Malta) bezocht. Gasten krijgen tot ’s avonds laat de tijd om het bijzondere eiland Malta te verkennen. 

 

Oude Keizerrijken
Passagiers die van historie houden, zullen de Oude Keizerrijken-cruise ervaren als een droomreis. Na het verlaten van de haven van Civitavecchia (Rome) zet het schip koers naar de havens van Katakolo (Olympia), Piraeus (Athene) en Mykonos. Passagiers brengen een bezoek aan Kudasi in Turkije, de toegangspoort naar één van de meest legendarische steden in de oudheid: Efeze. Na cultuur gesnoven te hebben in Rhodos, Thira (Santorini) en Napels (Pompeï) keren de gasten weer terug naar Rome. 

 

Mediterrane Riviera
Met cruises van 11 of 13 dagen verkennen passagiers de Mediterrane Rivièra. Het schip komt na een dag op zee aan in het Spaanse Cartagena, om haar weg te vervolgen naar het Britse eiland Gibraltar. Ook worden de havens van Malaga, Barcelona, Marseille, Monte Carlo (Monaco) en Livorno aangedaan. Tijdens de 13-daagse reis wordt er ook een bezoek gebracht aan de haven van het karakteristieke Cádiz. 

De cruises kunnen met elkaar gecombineerd worden tot cruises van 26 dagen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Koningsdam
Het Pinnacle-class-schip Koningsdam biedt plek aan 2650 gasten. Dit elegante en eigentijdse schip biedt innovatieve concepten, openbare ruimtes en diverse eet- en entertainment gelegenheden, die nog werden uitgebreid in december 2018. Met de bruisende Music Walk die alle muziekgenres live aanbiedt, worden gasten getrakteerd op entertainment van het hoogste niveau. Onderdeel hiervan is de Rolling Stone Rock Room, waar een live-band rockgeschiedenis brengt door het spelen van iconische hits van populaire rocksterren. In het Crow’s Nest is het ‘Explorations Central’ (EXC) geïmplementeerd. Hier wordt uitgebreide informatie getoond door digitale storytelling en interactieve video’s over onderwerpen zoals reizen, gastronomie en kunst. Ook is Nami Sushi toegevoegd, een nieuwe sushi ervaring binnen het Aziatische specialiteitenrestaurant Tamarind. Er zijn diverse type accommodaties met ook staterooms voor alleenreizende gasten en voor families van maximaal vijf personen. De Koningsdam vaart van april tot en met oktober 2019 vanuit Civitavecchia (Rome) op de Middellandse Zee.

Voor meer informatie en boekingen:  www.HollandAmerica.com

 

— # # # —


Voor meer informatie over Holland America Line cruises, reisroutes en tarieven bezoek de website www.hollandamerica.com of bel 0800-7245 425. Vind Holland America Line op TwitterFacebook en het Holland America Blog. Directe toegang tot alle sociale media kanalen via de Online Communities link op de home page van www.hollandamerica.com

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload