De Dream Deals van Costa: nog nooit was een cruise zo goedkoop

January 29, 2019

Een droomvakantie wordt nóg beter met de Dream Deals van Costa. Snelle beslisssers kunnen al op cruise vanaf 249 euro per persoon!
 

De Dream Deals, dat zijn een aantal korte en lange cruises, in de Middellandse Zee of naar Noord-Europa, met onweerstaanbare tarieven, ook in het zomerseizoen. De unieke promotie loopt nog tot eind februari.

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien ben je nog nooit op cruise geweest en is dit nu het moment om een korte trip te boeken? Een drienachten cruise met o.a. Barcelona heb je vanaf 249 euro.
Of ben je nu al op zoek naar de beste prijs voor de zomervakantie met het gezin? Wat dacht je van een cruise van acht dagen Adriatische Zee met vertrek uit Venetië, vanaf 629 euro? Dat is onklopbaar.
 
Jouw droom komt misschien binnenkort uit: de steden van de Baltische Zee ontdekken. Costa maakt het mogelijk, vanaf 649 euro, per persoon. Dan legt het schip aan in Stockholm, Helsinki, Sint-Petersburg en Tallinn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan boord van een modern Costa schip is er ontzettend veel te beleven. Sport, spektakel of gewoon een drankje aan de bar, er is voor elk wat wils.
 
De hut is een oase van comfort, met nog meer service dan in de meeste hotels. Je kamer wordt twee keer per dag schoongemaakt door een toegewijde cabin steward.
 
De culinaire ervaring is top. Geniet van de Italiaanse roots van Costa, van meergangen menu’s tot lekkere snacks bij een glaasje wijn.
 
De Costa schepen zijn bijzonder geschikt voor families. Terwijl de kinderen spelen in het zwembad of kids club, kunnen volwassenen genieten van hun vrije tijd, met een boek of een wellness moment in de spa.
 
De promotie “Dream Deals” loopt nog tot 28 februari
In de prijs (per persoon) zijn o.a. de kamer, het eten aan boord in de hoofdrestaurants en de dienstverlening inbegrepen. Niet inbegrepen zijn de vluchten, en zaken zoals shopping, massages, excursies.
 

Meer info en boekingen: www.costacruises.nl

Over Costa Group
Costa Group is de nummer één cruisemaatschappij in Europa en Azië. Het hoofdkantoor bevindt zich in Genua (Italië). De vloot bestaat uit 27 schepen van Costa Cruises, AIDA Cruises en Costa China. De vloot zal tegen 2023 worden uitgebreid met zes nieuwe schepen. Het bedrijf stelt meer dan 27.000 medewerkers tewerk, aan boord of in de 20 kantoren verspreid over 14 landen.
 
Over Costa Cruises
Het Italiaanse bedrijf Costa Cruises is lid van de groep Carnival Corporation & plc, 's werelds grootste toerismebedrijf. Al 70 jaar lang varen de schepen van de Costa-vloot over de wereldzeeën en dragen de Italiaanse gastvrijheid en vakantiesfeer met zich mee. De Italiaanse gastronomie, een selectie van goede wijnen, unieke winkels en een uitgebreide selectie van gerenommeerde Italiaanse merken maken dit mogelijk. De Costa-vloot bestaat uit 14 schepen die onder de Italiaanse vlag varen. Twee nieuwe schepen van de nieuwste generatie worden verwacht in 2019 en 2021. Ze zullen worden aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG), 's werelds schoonste fossiele brandstof en een echte innovatie voor het milieu. Costa staat voor Italiaanse verfijning en overtreft dagelijks de verwachtingen van haar passagiers met unieke, onvergetelijke vakantiebelevenissen. Deze buitengewone cruise-ervaringen zijn te danken aan de 19.000 Costa medewerkers wereldwijd, die alles in het werk stellen om het beste van Italië te bieden op 140 vaarroutes en 250 bestemmingen vanuit 60 opstaphavens.
www.costacruises.nl

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload