Volgende zomer met All Ways Cruises op expeditie naar het hart van Alaska

January 29, 2019

Machtige gletsjers, witblauwe ijsbergen, fenomenale fjorden en watervallen, bossen zo ver u kan kijken? Welkom in Alaska, met All Ways Cruises! Het land van de zeearend, de orka en de grizzlybeer is even groot als Spanje, Duitsland, Frankrijk en de Benelux samen, en toch wonen er minder mensen dan in Amsterdam.
 

Natuurliefhebber? Ontdekkingsreiziger? Dan is Alaska absoluut the place to be.

 

Waarom is de reis met een expeditieschip de ideale manier om Alaska te ontdekken?

- Inscheping gebeurt in Juneau, de hoofdstad van Alaska.
Vanaf de eerste minuut bent u in het hart van Alaska. U verliest geen tijd door vanuit Vancouver of Seattle te vertrekken. Na een tijdje varen ziet u al de kollossale Mendenhall Gletsjer.

- Alle excursies zijn inbegrepen, en van topniveau.
Actieve wandelingen met een ranger, varen langs de gletsjers met gemotoriseerde rubberboten, fjorden verkennen met kajaks, ontmoetingen met Tlingit-Indianen, dat alles zorgt voor een heel intense beleving.

- Het schip blijft twee dagen in het UNESCO geklasseerde Glacier Bay National Park.

- Uniek: aanmeren bij het Chichagof Eiland voor een begeleide wandeling in het Tongass National Forest, het grootste Amerikaanse reservaat met een buitengewoon rijk ecosysteem.

- Het expeditieschip, gerenoveerd in 2012, vaart grotendeels in de beschermde wateren van Alaska.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M/S Safari Endeavour is een klein, comfortabel schip met plaats voor slechts 80 passagiers. Door de beperkte afmetingen kan het erg dicht bij de natuur varen, en op plaatsten komen die ontoegankelijk zijn voor de cruisemastodonten.

Alle hutten en suites hebben een raam. Maar het beste zicht hebt u op het observatiedek. De Kapitein stelt alles in het werk zodat u optimaal van het landschap kunt genieten. Als er walvissen zijn, weet u het meteen.

 

Touroperator All Ways organiseert in juli 2019 deze eenmalige cruise naar de kern van de Alaskaanse wildernis. De reis wordt begeleid door eigen All Ways personeel, in de beide landstalen.
 
Datum: van 20 tot 30 juli 2019.
 
Tip: Neem zo vlug mogelijk een optie, want er zijn slechts 40 hutten.

Meer info op www.all-ways.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload