© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

Expeditieteam van wereldklasse is klaar voor het seizoen 2019 met uitdagende ‘Seabourn avonturen’ in Alaska en British Columbia

January 15, 2019

ROTTERDAM, 15 januari 2019 - Seabourn, de meest ultraluxe cruisemaatschappij heeft voor het seizoen 2019 in Alaska en British Columbia een indrukwekkend aanbod van uitdagende optionele expedities: geleide kajak-, Zodiac-, catamaran- en wandeltochten onder leiding van een zeer bekwaam en deskundig Seabourn expeditieteam. Het samengestelde expeditieteam bestaat uit ervaren wildernisexperts, wetenschappers, historici en Zodiac-operators. Seabourn-excursies kunnen van tevoren door gasten worden gereserveerd.

 

‘Zoals elk jaar, zijn we verheugd om ons ervaren en gekwalificeerd expeditieteam te presenteren voor het komende seizoen 2019 in Alaska en British Columbia. De kracht van de groep ligt in de combinatie van academische passie, jarenlange ervaring en lokale kennis,’ zegt Robin West, vice-president van Expedition Operations voor Seabourn. ‘Het expeditieteam neemt de gasten niet enkel mee op uitstappen, maar deelt ook hun kennis en ervaringen aan boord van de Seabourn Sojourn met o.a. gratis lezingen over hun vakgebieden, zoals mariene biologie, geologie, ornithologie en geschiedenis. Ze zijn verder beschikbaar om de gasten aan boord te wijzen op dieren in het wild, om hen bij het diner te vergezellen en om vragen te beantwoorden over de wilde en ongerepte wonderen die hen – én de gasten – elk jaar weer aantrekken.’ Daarnaast vertelt het team hun avonturen met verhalen en foto's via Seabourn's Ventures Tracker.

 

Voor reizigers die overwegen om in 2019 een reis naar Alaska en British Columbia te maken, is er nu een extra stimulans om een ‘Veranda for Ocean-View’ upgrade te boeken. Het aanbod, dat geldig is tot en met 13 februari 2019 als onderdeel van het Signature Savings-evenement, biedt de waarde van een veranda-suite voor de prijs van een veranda-suite met zeezicht.

Er zijn verschillende cruises beschikbaar om ‘America’s Last Frontier’ te ontdekken, van 11-, 12- en 14-daagse Alaska-routes aan boord van de Seabourn Sojourn, gepland van juni tot oktober 2019. De unieke reizen combineren de populairste havens van Alaska met zelden bezochte verborgen pareltjes van de Inside Passage en British Columbia, inclusief bestemmingen zoals Alert Bay en Klemtu.

Voor reserveringen of meer informatie kan er contact opgenomen worden met een reisagent of met Seabourn via de website www.seabourn.com of bel 00800-1872 1872. 
Volg Seabourn op Twitter, Facebook, You Tube, Flickr en de Seabourn Blog.

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload