Een feestelijk Valentijn vol liefde in Koksijde- Oostduinkerke

Liefde, gezelligheid, verwennerij en romantiek zijn de sleutelwoorden van het Valentijnprogramma in Koksijde-Oostduinkerke. Het begint al op 9 februari met een verfrissende knuffelduik en het gaat in crescendo, zelfs met een triootje, tot 16 februari.

 

Knuffelduik (09/02/2019)


Je moet het maar doen, putje winter in het koude zeewater duiken. Maar met je partner, je liefje of vrienden gaat dat makkelijker want er kan aardig geknuffeld worden om het koude gevoel te verminderen. Daarenboven is er net voor de duik een muzikale groepsopwarming. En dan met zijn allen het water in, precies om 14u30, op het strand van Oostduinkerke. Nadien is er nog meer verwarmende muzikale ambiance en om 18u30 een groot liefdesvuurwerk. Inschrijven kan hier. Deelnameprijs is € 5 waarvan de opbrengst naar de vzw Kiekafobee gaat, een extra warme gedachte.  

 

 

Chaussée d’Amour (16/02/2019)

 

Op 16 februari, van 16 tot 20 u, wordt de Zeelaan van Koksijde omgetoverd tot een heuse Chaussée d’Amour met burlesque optredens, lingerieshows en ook een vleugje pikant. Heb je zin in een unieke Valentijn late-night shopping ervaring dan is Koksijde-Bad the place to be !

 

 

 

 

 

 

Triootje aan de Westkust

(14/02/2019 – 17/02/2019)


Naar aanleiding van het feest van Valentijn hebben de gemeenten De Panne, Nieuwpoort en Koksijde de handen in mekaar geslagen. Onder de tot de verbeelding sprekende naam ‘Triootje aan de Westkust’ hebben ze een programma boordevol romantiek samengesteld.

 

Op 14 en 15 februari rijdt de Kus-tram tussen de drie badsteden.  Een romantisch aangekleed tramstel rijdt van 14 u tot 20 u tussen de drie gemeenten en de reizigers worden verwend met een glaasje bubbels in een uniek champagneglas dat je mag meenemen als herinnering aan Valentijn-dag (€ 10 p.p.).

Nog op 14 en 15 februari is er een romantische strandwandeling van de Panne via Koksijde-Oostduinkerke naar Nieuwpoort, of omgekeerd. Bij elke passage van een badplaats krijg je een hartje op een stempelkaart. Een volle Kus-kaart geeft € 10 korting op de Kus-menu in één van de deelnemende restaurants.

Meer info op: https://www.visitkoksijde.be/nl

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archive
Please reload