© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

Knus overnachten in een vakantiehuis mét bedstee

January 16, 2019

Knusse logiesadresjes voor koppels –Valentijnstip?- en gezinnen

 
Januari 2019. Een nostalgische bedstee, gelegen in een woning voorzien van alle gemakken van nu? Retro is al een tijdje terug van weggeweest. En dat weten ze bij Belvilla maar al te goed. Wij gingen op zoek naar karaktervolle vakantiewoningen met een authentieke bedstee. Fijne knusse adresjes voor een ideaal winters (of Valentijns) weekendje weg.  Alle woningen zijn bovendien dicht bij huis, in Nederland.
 

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken. De onderstaande vakantiewoningen zijn dan ook allemaal gelegen in Nederland. Ideaal voor een romantisch weekendje zonder kids, of een langere vakantie met de kroost. Geloof ons, een vakantie bij de noorderburen is een waardig alternatief voor een traditionele vliegvakantie. Dat geldt al zeker voor gezinnen met kleine kinderen, die zo’n lange autorit naar de Provence, de Pyreneeën of het Gardameer niet zien zitten.
 
Dit is onze selectie:

 

Vakantiewoning op grootmoeders wijze
Het recreatiepark Wiringherlant, gelegen aan de Waddenzee, is voorzien van vijftien villa’s met een uitgesproken karakter. Deze vrijstaande vakantiewoning beschikt over alle nodige faciliteiten en is ideaal voor een gezin van zes. Een van de slaapkamers is voorzien van een originele bedstee. Lootjes trekken om te beslissen wie hier mag slapen?

 

Voormalig bakhuis
In de omgeving van Enschede ligt een voormalige bakspieker die nu dienst doet als vakantiecottage. In dit landelijk gelegen boerderijtje kun je met twaalf personen logeren, er zijn verschillende bedstedes. Een woning met geschiedenis, veel hout én een blauwe bedstee. Een romantisch plekje om onder vrienden of familie te vertoeven.

 

Appartement in woonboerderij

In het hart van de polderrijke omgeving Burgerbrug, ligt een stijlvolle woonboerderij. Op het erf is een appartement ingericht dat dienst doet als vakantiewoning. Er is plaats voor een gezin van vier. Het appartement is ingericht met respect voor authentieke elementen. Zo bevindt zich in de woonkamer een oudhollandse bedstee.

 

Boerderij met rieten dak

Wie helemaal wil loskoppelen, trekt naar deze boerderij in het ongerepte brinkdorp Eext. Een gezellige vakantiewoning in aardetinten waar vijf personen kunnen logeren. Ze is voorzien van alle comfortfaciliteiten, een voetbal- en tafeltennistafel en een (hoe kan het ook anders) bedstee. Kinderen kunnen zich hier perfect uitleven terwijl de ouders tot rust komen.

Grote fan van de gezelligheid die een vakantiewoning met bedstee uitstraalt? De volgende pareltjes behoren ook tot het aanbod van Belvilla:

 

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload