© 2020 Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy BVBA

Geerwijnstraat 12, 8000 Brugge - Belgium

0032 50 61 42 00

birgit@glenaki.com

Saloncondities bij All Ways Cruises

January 15, 2019

Het seizoen van de vakantiebeurzen is aangebroken! Tijdens de periode van de salons in Luik, Antwerpen en Brussel, lanceert de Belgische touroperator All Ways Cruises een actie met interessante kortingen.

 

De actie loopt van woensdag 23 januari tot en met 28 februari 2019.
 
Wie tijdens die periode de zomercruise naar Ierland en het Verenigd Koninkrijk boekt, geniet van een korting van 150 euro per persoon, dat is 300 euro per koppel. De originele route van deze zeecruise laat u toe om Zuid-Engeland, Cornwall en Wales te ontdekken. Samen met de eilanden Guernsey en Man vaart het schip ook volledig rond Ierland, met haltes aan de Atlantische Kust, Dublin en Cork.
De cruise vertrekt vanuit Zeebrugge op 16 juli 2019. Terug op 28 juli.
 
All Ways schenkt tijdens dezelfde actieperiode 100 euro korting per persoon op alle riviercruises, met uitzondering van cruises in Frankrijk

All Ways Cruises is de specialist in het wereldwijd aanbieden van grootse cruises met kleine schepen, en met eigen begeleiding. Het zijn uitzonderlijke scheepsreizen voor Belgen, en met Belgen.
 
De cruises kunnen in de kantoren van All Ways geboekt worden (Brussel, Antwerpen, Gent, Luik, Moeskroen), of bij uw reisagent.

Meer info op www.all-ways.be

 

 

Klanten die tussen 2011 en 2018 een zeecruise hebben gemaakt met All Ways, krijgen een extra getrouwheidskorting van 5%.
 
Wie de volledige reissom betaalt bij inschrijving krijgt een extra korting van 2%.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten

February 17, 2020

Please reload

Archive
Please reload

tourism consultancy